Redacció | Actualitzat el 30/05/2014

Seminari de Recerca en el sector lacti

Acció del Pla Estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya i dins del cicle de seminaris tècnics ‘Matins d’Innovació Agroalimentària’ del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DAAM.
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través del Servei d’Innovació Agroalimentària de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, va organitzar el passat dijous 29 de maig de 2014, a Girona, el Seminari de Recerca en el sector lacti, i que s’emmarca com a acció del Pla Estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya i dins del cicle de seminaris tècnics ‘Matins d’Innovació Agroalimentària’ del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DAAM.
 
 
Els seminaris tècnics ‘Matins d’innovació agroalimentària’ són un espai de trobada entre els agents d’un àmbit o sector concret, amb la finalitat de conèixer, orientar i definir activitats de recerca, innovació i transferència de coneixement.
 
 
Per A fer-ho, es compta amb la participació dels diferents agents que integren la cadena, des dels que intervenen en la fase de producció fins a la transformació i distribució, així com els que realitzen recerca i transferència en aquest àmbit.
 
 
El seminari de recerca en el sector lacti ha comptat amb la participació del subdirector general de Transferència i Innovació agroalimentària del DAAM, Jaume Sió, la subdirectora general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries del, Mireia Medina, i el subdirector general de Ramaderia, Joaquim Xifra.
 
El seminari ha començat amb l’exposició de les línies de recerca en l’àmbit català per part dels centres d’investigació i universitats que desenvolupen part de la seva activitat en relació al sector lacti, com són l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Lleida (UdL) i la Universitat de Barcelona (Campus Torribera).
 
 
Seguidament, s’ha donat pas a la participació dels representants d’organitzacions professionals, agrupacions de productors agraris, empreses del sector lacti, i tècnics, els quals han exposat les principals necessitats per part del sector en l’àmbit de la recerca i la transferència de coneixement.
 
La jornada ha finalitzat amb un debat obert, amb la participació dels assistents al seminari, durant el qual s’han recollit les propostes de millora per al sector i punts de vista diversos dels assistents.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

Navega per les etiquetes

lactiseminarirecerca
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL