Redacció | Actualitzat el 06/07/2014

Agricultores del Regne Unit: vital per al futur de l'agricultura britànica

Un nou informe de Barclays Agricultura mostra que el paper de la dona en l'agricultura està canviant. 
Les agricultores britàniques s'estan convertint cada vegada més important per al futur dels sectors agrícoles i ramaders britànics. 
Un nou informe de Barclays Agricultura i llançat en l'Esdeveniment Ramaderia a Birmingham mostra que el paper de la dona en l'agricultura està canviant. 
 
Això demostra que hi ha una nova generació de dones agricultores optimistes i ambicioses. 
Tot i que molts agricultors d'haver enfrontat un difícil començament d'any amb les inundacions que afecten negativament a milers de granges del Regne Unit, gairebé nou de cada 10 dones agricultores (88 per cent) diuen que són optimistes sobre el futur de la seva granja - la mateixa xifra que els homes.
L'informe va revelar que és, de fet, les dones agricultores joves que són els més optimistes, amb un 40 per cent menors de 24 i 40 per cent dels joves de 25 a 34 anys dient que eren molt optimistes sobre el futur de la seva granja - més alt que qualsevol altre grup d'edat de la dona. 
 
Aquest punt de vista també és compartit per joves agricultores quan es tracta de la funció de la dona en l'agricultura en el futur. 
Gairebé quatre de cada deu (39 per cent) dels menors de 24 anys són optimistes sobre el paper de la dona en l'agricultura en el futur, juntament amb el 42 per cent dels 25 - a 34 anys d'edat - de nou, més que qualsevol altre grup d'edat . La tecnologia i les millores en la maquinària són probablement el factor que més contribueix permetre que les dones prenguin un paper més dominant en la indústria. 
 
Oliver McEntyre, especialista Agrícola Nacional de Barclay va dir: "La naturalesa de la indústria de l'agricultura està canviant per a les dones, ajudat pels avenços en la tecnologia ara hi ha menys èmfasi en la força física i un major enfocament en el pressupost i la gestió del negoci. Com a tals, les dones agricultores han vist els seus rols canvien i creixen en els últims anys, el que porta a un augment d'optimisme. 
"Hem vist que el nombre d'empreses agrícoles de propietat femenina augmenta en un tres per cent en els últims anys, particularment fort en el bestiar de les terres baixes i les ovelles cultiva el 11 per cent dels serveis i de la granja, amb exclusió dels veterinaris, el 10 per cent i esperem un major creixement durant els propers dos anys a tres anys també. Aquest major optimisme s'ha traduït en els nostres préstecs a les empreses agrícoles creixents en un 13 per cent durant l'any passat. 
punts forts més grans 
 
L'informe de Barclays Agricultura va revelar que les dones agricultores creuen que els seus superiors majors fortaleses radiquen en la gestió de l'oficina (66 per cent), les tasques domèstiques (52 per cent) de treball pràctic (42 per cent) i l'estratègia de negoci (40 per cent) i la gestió del personal (29 per cent), destacant la varietat d'àrees que ara cobreixen. 
 
Quan es tracta de deures pràctics fora de l'oficina el 81 per cent diuen que tendeixen a la ramaderia en comparació amb el 66 per cent dels homes, el 66 per cent de les dones diuen que es comprometen jove gestió d'estocs en comparació amb el 50 per cent dels homes i el 25 per cent de les dones que realitzen tasques pràctiques comprometen munyiment en comparació amb el 16 per cent dels homes. 
 
Fora del treball agrícola, més dones també tenen una altra feina que els homes, més d'un quart (27 per cent) de les dones exercir una activitat professional addicional fora de la finca, però dins de la indústria de l'agricultura - en comparació amb el 22 per cent dels homes. Un addicional de 23 per cent també té una altra feina en una indústria completament diferent a l'agricultura, en comparació amb només el 12 per cent dels agricultors de sexe masculí. La principal raó esmentada pel treball extra és la necessitat financera personal amb el 33 per cent de les dones dient que aquest és el cas en comparació amb el 28 per cent dels homes. 
 
Minette Batedors, Vicepresident de la Unió Nacional d'Agricultors, va dir: "Cada vegada hi ha més dones que entren en l'agricultura, a jutjar pel nombre de col · legis i universitats agrícoles. Hi ha més oportunitats de participar en empreses relacionades amb l'agricultura i la indústria en general que no impliqui l'adquisició de terres - la ciència i la venda al detall, per exemple. Les dones han jugat un paper clau en molts projectes de diversificació, així com la columna vertebral de la pràctica de l'agricultura tradicional. No em sorprèn que l'enquesta demostra que són molt optimistes sobre el futur ".
 
Sr McEntyre va afegir: "Fa anys les dones compleixen en gran mesura el paper domèstic a les granges, i el paper que van jugar va ser molt diferent a la d'avui. Ara juguen un paper clau en la presa de decisions, l'estratègia de negoci, així com el treball físic a la finca. A mesura que el nostre informe mostra també, moltes dones tenen sovint el treball fora de l'agricultura, el que significa que funcionen excepcionalment llargues hores.
 
"Els propers anys són sens dubte un moment emocionant per a les dones en la indústria de l'agricultura. És clar que són enormement optimistes sobre el seu futur i les interessants oportunitats que ara estan disponibles per a ells." 
 
 
 


 
 

Navega per les etiquetes

donaagricultoraagriculturapapermujer
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL