Actualitzat el 16/09/2016

94 granges de 8 comunitats autònomes aspiren a guanyar el Porc d'Or

Catalunya, amb 41 nominacions i 28 granges, ocupa com és habitual el primer lloc en rànquing de les regions amb més nominacions
L'organització de la XXIII edició dels Premis Porc d'Or, que reconeixen l'excel·lència en la producció porcina, ha fet pública la relació d'explotacions ramaderes que opten a rebre un guardó Porc d'Or el divendres dia 4 de novembre a la ciutat de Vic.

En conjunt, es tracta de 94 granges que pertanyen a vuit comunitats autònomes que aglutinen 120 nominacions distribuïdes en diferents categories, en funció del número de truges reproductores de l'explotació, i d'acord amb els següents criteris: nombre de lletons destetats per truja de baixa (LDCB), productivitat numèrica (PN) i taxa de parts (TP).

La gala dels Porc d'Or, en la que es fa lliurament de 45 estatuetes d'or, plata i bronze segons les categories i els criteris establerts, reuneix anualment més de 500 professionals, entre ramaders, empreses i especialistes del sector.

Els Premis Porc d'Or estan organitzats per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, així com l'empresa de salut animal Zoetis, coorganitzadora de l'acte. Col·laoren en l'esdeveniment la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (Interporc), l'Ajuntament de Vic, la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic.

Us podeu descarregar el llistat d'empreses nominades als Porc d'Or 2016 aquí.

Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL