Actualitzat el 16/11/2016

La granja Marganell de Pinsos Grau guanya el Porc d'Or amb Diamant 2016

L'Intstitut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) va crear els premis Porc d'Or l'any 1994 amb l'objectiu de reconèixer el treball de les explotacions més capaces de superar els nous reptes que constantment apareixen en el desenvolupament de la seva activitat
La Granja Marganell, propietat de l'empresa Pinsos Grau, va guanyar el premi especial Porc d'Or amb Diamant 2016, la màxima distinció de la 23a gala de lliurament dels premis Porc d'or que es va celebrar el passat 4 de novembre a Vic, encapçalada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. La Granja Sant Martí, també de l'empresa Pinsos Grau, SA, va rebre per tercer any consecutiu el Porc d'Or a la Màxima Productivitat amb 37,26 garrins deslletats per truja l'any.

Prop d'un miler de professionals del sector porcí de tot l'Estat van assistir a la nit del Porc d'Or, organitzada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, juntament amb l’empresa de salut animal Zoetis i la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (Interporc), i amb el suport de l’Ajuntament de Vic, la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç i la seva Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic.

Catalunya s'ha posicionat un any més en el primer lloc de la classificació de premiats, amb tretze estatuetes (cinc ors, dues plates i 6 bronzes), de les quals deu corresponen a granges de la demarcació de Barcelona, dues de Lleida i una de Tarragona. Aragó s'ha situat en segona posició, seguida de Castella i Lleó, Navarra, Castella la Manxa i La Rioja. En total, han estat premiades 41 granges de les 94 que optaven de partida aquest any als premis Porc d’Or.

Podeu consultar la relació de premiats en el següent enllaç.Navega per les etiquetes

IRTApremisnominatsporc d'orexplotacions
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL