Actualitzat el 07/02/2017

250 persones participen a la 3a edició de la Mostra de la Tòfona Silvestre

La Mostra es consolida com un dels esdeveniments de referència a Catalunya, tant de la tòfona silvestre com la tòfona de conreu
Unes 250 persones han participat en la tercera edició de la Mostra de la Tòfona Silvestre d'Osona, organitzada per la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic - Delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració de nombroses empreses, institucions i associacions vinculades a la troficultura i a la gastronomia.

La jornada, conduïda una vegada més per la periodista Helena García Melero, es va desenvolupar a la planta baixa de l'Edifici El Sucre de Vic en una matinal de dissabte que ja s'està convertint en un clàssic dels professionals i els aficionats del sector de la tòfona.

La presència de ponents de relleu com Josep Maria Serentill, Marc Morcillo, Josep Alhama, Joan Mascort o Peter Stahle, van permetre als assistents nodrir-se de coneixement i experiències molt valuoses a escala local i també a nivell internacional.

El xef Nandu Jubany va participar també a la taula rodona que es va organitzar per definir l'escenari de futur de la tòfona silvestre, i va completar la seva participació a la Mostra amb una demostració de cuina molt original, en un auditori Marià Vila d'Abadal pràcticament ple.

Osona Cuina va oferir un tast amb 3 excel·lents plats amb tòfona, maridats amb cava Parxet i vins Montsant i Raventós d'Alella. Els alumnes de l'Escola d'Hostaleria d'Osona també van contribuir de manera molt eficaç en la gestió de la Sala Coll Bardolet.
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL