Actualitzat el 18/04/2017

Prat Cavalleria, Pujolar i Castellets, guardonades amb el Premi Especial Osona 2017

El Mercat del Ram de Vic va ser l'escenari del lliurament de la primera edició del Premi Especial Osona
La Granja Prat Cavalleria de Manlleu va rebre de mans de la Consellera de la Presidència, Sra. Neus Munté, el Premi Especial Osona d'Or, en reconeixement a la seva tasca a favor del benestar animal, la salut, la bioseguretat i el medi ambient. Aquest guardó, que per primera vegada van organitzar conjuntament l'Ajuntament de Vic, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la Llotja i Mercat en Origen de Vic, va tenir en compte les dades del BDporc, el banc de dades de referència del sector porcí a partir del qual s'otorguen els premis Porc d'Or.

La Granja Pujolar de La Guixa, terme municipal de Vic, va rebre el Premi Especial Osona de Plata de mans de l'alcaldessa de la ciutat, Sra. Anna Erra, mentre que la Granja Castellets del Grup Pinsos Sant Antoni va merèixer el Premi Especial Osona de Bronze, un trofeu que va rebre de mans del president de la Llotja de Vic, Sr. Josep Puigdollers.

Aquests premis, d'àmbit estrictament comarcal, neixen amb la vocació de convocar-se anualment en el marc del Mercat del Ram de Vic, el punt de trobada del sector ramader més important de l'any a Osona.
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL