Actualitzat el 19/09/2017
Èxit de públic en el II Fòrum Carni a Vic
Més de 150 professionals de la indústria càrnia participen en el Congrés organitzat per Interempresas Media, amb la col·laboració de la Llotja de Vic
Josep Puigdollers, president de la Llotja de Preus i Mercat en Origen de Vic, ha participat en l'acte de cloenda de la segona edició del Fòrum Carni de Vic, celebrat a l'Edifici El Sucre el dimarts dia 19 de setembre.
El programa del Congrés s'ha estructurat en 3 blocs: el primer dedicat a la recerca en el sector carni, amb dues ponències tècniques relatives a les bactèries resistents als antibiòtics i a les metodologies més avançades de verificació de la higiene en la indústria càrnia.
El segon bloc tractava sobre temes d'innovació, especialment aplicada en aspectes com el control de qualitat dels productes carnis fermentats curats.
La tercera part del Fòrum s'ha dedicat a analitzar el futur del sector, sobretot pel que fa al procés d'acceleració cap allò que es coneix com indústria 4.0.
El nombre d'inscripcions s'ha doblat respecte a l'edició de l'any passat, celebrada a Barcelona, fet que obre la porta a repetir l'emplaçament en la tercera convocatòria.