Actualitzat el 11/10/2017

Vic acull la segona edició del Congrés-Fira Fusta Constructiva

Del 19 al 21 d'octubre l'Edifici El Sucre de Vic serà l'escenari d'aquest certamen, que coincidirà amb la primera edició de la Fira d'Autoconsum Elèctric
El Congrés-Fira Fusta Constructiva, organitzada pel Gremi de la Fusta i Moble de Catalunya, és un esdeveniment únic per posar en contacte els coneixements actuals de la construcció sostenible en fusta amb la demanda creixent sobre aquesta tecnologia, tant a nivell professional com a nivell social.

Durant 3 dies, del 19 al 21 d'octubre, l'Edifici El Sucre de Vic acollirà un espai expositiu d'accés gratuït on les empreses podran mostrar els seus productes i innovacions i realitzar contactes comercials amb altres empreses del sector, coincidint en espai amb la 1a Fira de l'Autoconsum Elèctric.

El divendres dia 20 d'octubre tindrà lloc el Congrés Professional amb 4 conferències magistrals a càrrec de ponents internacionals i 4 grups de treball per aprofundir amb expertx sobre diferents temàtiques. El dissabte dia 21 es farà la Taula de Preus de la Fusta organitzada per la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic, així com el primer Concurs de Construcció Ràpida en Fusta.

Podeu consultar el programa sencer al lloc web: www.fustaconstructiva.cat o bé per mitjà d'aquest enllaç.

Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL