Actualitzat el 04/04/2019

A punt la 3a edició del Premi Especial Osona

El divendres 12 d'abril, a les 18 h., la Sala Sert de l'Edifici El Sucre de Vic acollirà l'acte de lliurament del Premi Especial Osona 2019
Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Vic, els serveis territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic, Porcat, les ADS de la comarca i l'Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) organitzen conjuntament el Premi Especial Osona.

Es tracta d'un reconeixement a les explotacions ramaderes d'Osona i el Lluçanès que han obtingut les millors puntuacions en matèria de bioseguretat a les seves granges.

Enguany el format de l'acte varia respecte les primeres edicions, i tindrà lloc el divendres a la tarda enlloc del dissabte del Mercat del Ram. S'iniciarà l'acte amb una conferència sobre bioseguretat que pronunciarà la Sra. Anna Romagosa i, tot seguit, es farà públic el veredicte del Jurat i s'entregaran els guardons.

El Premi, en constant evolució, aquest any també reconeixerà una explotació porcina del Bages, territori convidat a la convocatòria d'aquest any.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Navega per les etiquetes

bioseguretatosonaespecialpremiexplotacio
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL