Informe estimació preus de pinso a abril del 2015

Estimació de preus de pinsos a abril del 2015, setmanes de 14 a 18.

La Comissió autoritza 10 nous OMG per a ús en aliments i pinsos

La Comissió ha aprovat 10 noves autoritzacions per a l'ús en aliments i pinsos d'Organismes Modificats Genèticament (OMG), 7 renovacions d'autoritzacions vigents i l'autorització per a la importació de 2 flors tallades OMG (no aptes per a alimentació humana o animal).

El Comitè aprova una ampliació del plaç de sol·licitud d'ajudes PAC del 2015

El Comitè va donar el seu dictamen favorable al projecte de Reglament de la Comissió pel qual es modifica la data de finalització, norma que es publicarà en breu en el Diari Oficial de la Unió Europea i els agricultors espanyols podran presentar les seves sol·licituds, que inclou també la d'admissió al nou règim de pagament bàsic fins al pròxim 15 de juny.

La protecció dels animals durant el transport s'amplia fora de les fronteres de la UE

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea va dictaminar el passat divendres que els requisits relatius al transport d'animals que s'exigeixen a la Unió Europea siguin també d'aplicació en el supòsit d'un transport d'un Estat membre a un tercer Estat.

Ajudes per a les entitats associatives del sector agroalimentari

El MAGRAMA ha convocat subvencions per entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari, destinades al desenvolupament d'activitats de col·laboració i representació a l'administració General de l'estat i la UE.

El BOE publica l'Ordre de rebaixa de mòduls de l'IRPF 2014 per al sector agrari

El BOE publica avui divendres 24 d'abril l'Ordre HAP / 723/2015 del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques per la qual es redueixen per al període impositiu de 2014 els índexs de rendiment net (mòduls) aplicables al mètode d'estimació objectiva de l'IRPF per a les activitats agrícoles i ramaderes afectades per diverses circumstàncies excepcionals.

Mercat porcí: mercat de la UE i Espanya

Anàlisi de Mercedes Vega González, directora general d'Espanya, Itàlia i Portugal de Genesus Genetics Inc.

Informe Rabobank: els preus del porcí baixen

Segons l'últim informe trimestral de Rabobank sobre la carn de porc, la indústria porcina mundial ha estat buscant l'estabilitat durant el primer trimestre d'aquest any, amb un fort creixement de l'oferta i una demanda relativament feble.

Tècnics habilitats en plans de gestió de dejeccions ramaderes

Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural s'ofereix aquesta habilitació.

Que significa l'autoconsum elèctric?

Àliter Group, una empresa d’energia renovables, ens presenta les seves propostes sobre l'autoconsum elèctric. Els seus tècnics són especialistes en energia solar i en la gestió integral de projectes, des de la compra del material fins al manteniment, passant per la tramitació legal i el projecte d’obra de la instal·lació.
Pàgina 2 de 17
< AnteriorSegüent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL