Edició Ajuts

Premi Emprenedoria en l'entorn rural

Premi dotat en 15.000€

L’Escola EFA Quintanes, juntament amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu, el Grup BBVA i Casa Tarradellas, promouen la convocatòria d’un Premi a l’emprenedoria en l’entorn rural.

Publicació Ordre d'avals SAECA

Bases reguladores per ala concessió de subvencions públiques destinades a la concessió d'avals del SAECA que garantitzin préstecs per a financçar explotacions agràries

Destinaran 3,5 milions a innovació del sector agroalimentari i forestal

El Govern de la Generalitat ha destinat avui, a petició del Departament d'Agricultura, 3.500.000 euros a nous projectes pilot innovadors en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícola i forestal a Catalunya.

Convocatòria ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria agroalimentària ecològica

Els adjuntem un resum i l'ordre ARP/374/2015 de 22 de desembre, on s'aproven les bases reguladores dels ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria agroalimentària ecològica.
 

Nova convocatòria d'ajudes a les assegurances agràries 2015

ORDRE AAM / 127/2015, de 30 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries, i es fa pública la convocatòria dels ajuts a les línies del Pla d'assegurances agràries 2015.

Aprovat un crèdit extraordinari per a la gestió alternativa dels purins

El Consell de Ministres va aprovar el divendres passat la concessió d'un crèdit extraordinari en el pressupost del Ministeri d'agricultura, Alimentació i Medi Ambient, per import de 10 M€, per el desenvolupament d'actuacions amb relació amb la gestió alternativa dels purins.

El DAAM anuncia més ajuts davant del tancament de les plantes de purins

Properament es publicarà una nova ordre d'ajuts  per a la instal·lació de tractaments en granja i s'obrirà una línia d'ajut al transport fora de les zones afectades.

Noves subvencions al finançament de les explotacions agràries

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient estableix les bases per a subvencions destinades a facilitar l'accés al finançament de les explotacions agràries

Convocatòria oberta Ajuts Leader 2016

Termini de presentació: 21.03.2016

Els adjuntem un resum de la convocatòria dels ajuts Leader 2016 convocats pel DAAM. Aprofitem també per adjuntar-vos les bases reguladores de l'ajut.

El Consell de Ministres aprova la distribució de 19,8 milions d'euros entre les comunitats autònomes per a programes de desenvolupament rural

Forma part del cofinançament nacional a l'aportació del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER)

Ampliat el plaç per presentar la Sol·licitud unica d'ajudes directes de la PAC 2015

Els agricultors espanyols podran presentar les seves sol·licituds fins al proper dia 15 de juny. L'ampliació és de gran importància per a aquesta campanya, donada la gran novetat que suposa la implementació de la reforma de la PAC, que entra en vigor aquest any.

Agricultura finalitza el pagament d'ajuts directes de la campanya 2013

Els pagaments es van iniciar l'octubre del 2013 i el passat 20 de juny es va fer efectiu el darrer, l'ajut més important va ser el pagament únic, amb un total abonat de 251.511.654 euros.

DAAM convoca els ajuts de garantia per a empreses agràries i agroalimentàries

El DAAM convoca els ajuts en forma de garantia (consistents en la prestació d'un aval pel 80% del risc viu) per a empreses agràries i agroalimentàries.

Pàgina 1 de 2
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL