Edició Tendències agro

Agricultores del Regne Unit: vital per al futur de l'agricultura britànica

Un nou informe de Barclays Agricultura mostra que el paper de la dona en l'agricultura està canviant. 

Nova planta d'Espuña a Girona

Càrnica Espuña ha inaugurat aquesta setmana una nova planta de producció a la Pobla de Lillet (Girona) en la que ha invertit 2 milions d'€. s'espera que dobli la producció en cinc anys.

Celebrat el IV Congrés Anavepor amb el patrocini de Zoetis

Els dies 19 i 20 de novembre la Associació Nacional de Veterinaris de Porcí (Anavepor), va celebrar a Lleida el seu IV Congrés amb el patrocini de Zoetis.

Guia informativa i activitats per a promoure l'alimentació agroecològica

L'Ajuntament de Barcelona, des del programa BcnE+S, amb l'ajut d'entitats i professionals que treballen en aquest àmbit i, amb la complicitat d'escoles, instituts i associacions de famílies, publica aquesta Guia, en la qual s'aporta informació, formació, eines i criteris perquè la comunitat educativa sigui impulsora de models d'alimentació més agroecològica.

Premis Ruralapps

La teva empresa disposa d'una app que aporta una clara millora al sector agroalimentari? Has creat una aplicació mòbil que facilita al ciutadà l'ús o l'accés en qualsevol servei d'àmbit rural?
Pàgina 1 de 1
  
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL