Edició Boví

Segona jornada Top Gan de vacú de llet a Vic el 27 de setembre

El Foro AgroGanadero proposa una jornada de reflexió estratègica sobre el present i futur del sector de vacú de llet

Jornada dedicada al sector Boví de llet i de carn, el dia 6 de juny, a Vic

La Jornada és gratuïta i se celebrarà a la Sala Sert de l'Edifici El Sucre (Vic)

Provacuno - Baròmetre Boví gener 2020

Anàlisi de l'evolució del mercat del boví en canal i viu

El BOE publica l'extensió de la normativa de la interprofessional del sector boví PROVACUNO

Publicació de l'ordre per la qual s'estén al conjunt de productors i operadors del secotr boví l'extensió de norma aprovada en el sí de l'Organització Interprofessional de la carn de Boví (Provacuno) 25/06/2016

Itàlia pot tornar exportar carn de vacú a Japó

Japó ha aixecat l'embargament a la carn de vacú italiana. Feia més de 15 anys que Itàlia no podia exportar cap a aquest país.

S'introdueixen canvis en els certificats sanitaris pel comerç del porcí i boví de la UE

La Comissió Europea ha decidit introduir alguns canvis en el format dels models de certificats sanitaris pel comerç d'animals de les espècies bovina i porcina de cria/ de producció/ de sacrifici dins de la UE.

Demanen a la UE que prengui mesures urgents per millorar la situació del sector boví

Jean Pierre Fleury, secretari general del grup de treball del boví de carn del Copa-Cogeca, ha sol·licitat a la Comisió Europea que es prenguin mesures urgents amb l'objectiu de millorar la situació que atravessa el mercat d'aquest tipus de carn a la Unió Europea, ja que es necessari trobar una sortida comercial als productes.

2015 trenca la tendència a la baixa de la producció de boví a Espanya

Després de la reducció d'un 2% en la producció de carn de boví a Espanya el 2014, l'any 2015 ha registrat un canvi de tendència.

Condemnen a 2 anys i mig de presó a un holandès pel frau de la carn de caball

El majorista holandès Willy Selten ha estat condemnat a dos anys i mig de presó per vendre carn de cavall etiquetada com carn de boví i desencadenar un dels escàndols de frau alimentari més sonats dels últims anys.

Les 15 mesures del MAGRAMA per ajudar al sector, en un futur sense quotes

Dimecres passat va tenir lloc una reunió al Ministeri d'Agricultura, en la que la ministra García Tejerina va rebre als representats del sector productor de llet de les Organitzacions Professionals Agràries i de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, amb l'objectiu de debatir la situació del sector i les perspectives que es plantegen després de la desaparició de les quotes làctiques.

Situació actual y evolució previsible sector boví

Anàlisi dels condicionants productius, interns i externs, del sector boví de carn a Espanya.
Memòria executiva - Gener 2015

Bon ritme al mercat mundial de la carn de boví

Els majors importadors de boví del 2014 han estat Xina, seguit de EUA. Ambdós països han registrat augments de les seves importacions respecte el 2013, el que ofereix moltes més oportunitats a la UE.

Jornada "Un preu just per a la llet: de la utopia a la realitat?" el dia 15 de setembre de 2021

Jornada gratuïta organitzada per la Llotja de Vic, la Cooperativa Plana de Vic i la Cooperativa Vaquers d'Osona

Doble jornada de formació a Vic dirigida als ramaders del sector boví el 22 i 29 de novembre

Aquestes jornades serviran per acreditar la formació mínima obligatòria en matèria de benestar, bioseguretat i salut animal

S'aprova l'extensió de la normativa PROVACUNO

El Consejo General de Organizaciones Interprofesionales va donar l'aprovació a l'extensió de la normativa de l'Organització Interprofesional Agroalimentaria de la Carne de Vacuno - PROVACUNO

Catalunya ja exporta Boví a Egipte

Primera exportació catalana de vacú viu a Egipte i principis de negociació amb el mercat turc.

Xina aixeca l'embarg brasileny habilitant 26 plantes

Fent coincidir la visita del Primer Ministre Xinès Li Keqiang a Brasil s'ha anunciat l'aixecament de l'embarg xinès a les carns brasilenyes.

L'etiquetatge obligatori de les carns no ha portat cap benefici

L'etiquetatge obligatori de l'origen de les carns d'EUA, conegut com a COOL per les seves segles en anglès, no ha sortit ben parat en un informe que acaba de presentar l'USDA.

Ja són 17 els Estats oficialment indemnes de tuberculosis bovina

S'acaba de publicar la Decisió 2015/567 pel que es declara a Lituània oficialment indemne de tuberculosis en ramats bovins.

El consum mundial de carn fresca creix un 3%

Segons un informe sobre el consum de carn fresca elaborat per Euromonitor, durant l'any passat (2014), el consum global de carn fresca va augmentar en un 3% en volum, arribant els 225 milions de tones.

Nova convocatòria Curs Benestar animal en explotacions bovines

Oberta la inscripció per al curs preparatori per a l'exàmen oficial de Benestar animal per als productors i ramaders de boví, que permet obtenir l'acreditació que exigeix la normativa vigent.

Peces del bestiar boví

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb l'Organització Interprofessional INVAC, ha elaborat una sèrie d'elements informatius i didàctics sobre les peces de la carn de boví

Un mal acord TTIP amenaça als ramaders de la UE

Els efectes de l'Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP) que negocien la Unió Europea i els EUA per augmentar el comerç i la inversió entre ambdós, preocupen al sector ramader comunitari.

Sis països de la UE pendents de poder exportar carn de boví a EUA

Irlanda ha sigut el primer país de la UE autoritzat per exportar carn de boví a EUA, mercat tancat des de fa 16 anys a causa de la EEB.
Pàgina 1 de 15
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL