2015 trenca la tendència a la baixa de la producció de boví a Espanya

Després de la reducció d'un 2% en la producció de carn de boví a Espanya el 2014, l'any 2015 ha registrat un canvi de tendència.

Ja són 17 els Estats oficialment indemnes de tuberculosis bovina

S'acaba de publicar la Decisió 2015/567 pel que es declara a Lituània oficialment indemne de tuberculosis en ramats bovins.

Condemnen a 2 anys i mig de presó a un holandès pel frau de la carn de caball

El majorista holandès Willy Selten ha estat condemnat a dos anys i mig de presó per vendre carn de cavall etiquetada com carn de boví i desencadenar un dels escàndols de frau alimentari més sonats dels últims anys.

El consum mundial de carn fresca creix un 3%

Segons un informe sobre el consum de carn fresca elaborat per Euromonitor, durant l'any passat (2014), el consum global de carn fresca va augmentar en un 3% en volum, arribant els 225 milions de tones.

Les 15 mesures del MAGRAMA per ajudar al sector, en un futur sense quotes

Dimecres passat va tenir lloc una reunió al Ministeri d'Agricultura, en la que la ministra García Tejerina va rebre als representats del sector productor de llet de les Organitzacions Professionals Agràries i de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, amb l'objectiu de debatir la situació del sector i les perspectives que es plantegen després de la desaparició de les quotes làctiques.

Nova convocatòria Curs Benestar animal en explotacions bovines

Oberta la inscripció per al curs preparatori per a l'exàmen oficial de Benestar animal per als productors i ramaders de boví, que permet obtenir l'acreditació que exigeix la normativa vigent.

Situació actual y evolució previsible sector boví

Anàlisi dels condicionants productius, interns i externs, del sector boví de carn a Espanya.
Memòria executiva - Gener 2015

Peces del bestiar boví

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb l'Organització Interprofessional INVAC, ha elaborat una sèrie d'elements informatius i didàctics sobre les peces de la carn de boví

Bon ritme al mercat mundial de la carn de boví

Els majors importadors de boví del 2014 han estat Xina, seguit de EUA. Ambdós països han registrat augments de les seves importacions respecte el 2013, el que ofereix moltes més oportunitats a la UE.

Un mal acord TTIP amenaça als ramaders de la UE

Els efectes de l'Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió (TTIP) que negocien la Unió Europea i els EUA per augmentar el comerç i la inversió entre ambdós, preocupen al sector ramader comunitari.
Pàgina 2 de 15
< AnteriorSegüent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL