Etiqueta 2013

Catalunya torna a triomfar en la vintena edició dels Premis Porc d'Or

 Llegim al web de interempresas que un any més Catalunya ha protagonitzat la gala de lliurament dels Premis Porc d'Or al situar-se de nou al capdavant de les comunitats autònomes, amb 24 estatuetes en total i 16 granges premiades. llegir més (foto extreta web interempresas).

Important descens dels sacrificis a Europa del porcí al 2013

 Llegim a la web de 3tres3 que les dades de sacrifici confirmen que segueix baixant el nombre d'animals sacrificats a Europa. El passat mes d'agost la reducció va ser de prop de 2 milions de caps respecte a l'any passat (9,6%) i més de 2 milions respecte al mes de juliol d'aquest mateix any (10,3%). llegir més (foto extreta web 3tres3).

Gala de lliurament dels prestigiosos Premis Porc d'Or a l'excel · lència en la producció porcina

 El gran esdeveniment anual del sector porcí espanyol reunirà aquest any a més de 600 professionals a Saragossa.La capital aragonesa acull per primera vegada la gala de lliurament dels Premis Porc d'' Or.
 
 

L'embús rus i altres coses del porcí mundial a octubre del 2013

 Llegim al web de 3tres3 que Europa té dificultats per posar la seva carn: Rússia restringeix les seves importacions i en les destinacions asiàtics ha de competir amb carn de porc del continent americà.
llegir més (foto extreta web 3tres3).

Quadre de comandament del porcí a octubre de 2013

 Llegim al web del DAR els preus de les pincipals variables que afecten al porcí català a octubre de 2013, on ha continuat baixant el Preu del pinso (-11 €/t) i el Cost de producció (-3 ct€/kg), que se situa en 113 ct€/kg, molt per sota dels màxims de finals de l’any 2012 i començaments de 2013.llegir més

Arias Cañete inaugura el XXXIV Simposi d'Anaporc

Llegim a la web de mundoganadero que el ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, ha assenyalat que el sector porcí és un dels cinc primers sectors industrials del nostre país i ocupa el primer lloc en la indústria espanyola d'aliments i begudes, amb una xifra de negoci de més de 19.000 milions d'euros, el 22% de la de tot el sector alimentari espanyol. llegir més (foto extreta web mundoganadero).

Informe mensual del porcí europeu a octubre 2013, comparat amb altres anys

 Llegim al web del DAR un informe a octubre del 2013 de l'evolució dels preus del porcí europeu en comparació amb altres anys. llegir més

El preu de la llet, dels productes lactis i del boví de carn al món. Segon trimestre de 2013

 Llegim al web del DAR que a partir de l’estudi de l’evolució dels preus de la llet i de la carn de boví al món, es desprèn que, durant el primer semestre de l’any 2013, tant la llet com la carn de boví es paguen més bé en la Unió Europea, en comparació amb els seus principals competidors, Nova Zelanda i els Estats Units (USA) en el cas del sector lleter, i l’Argentina, el Brasil i USA en el cas del sector carni. llegir més

El sector agroindustrial, clau per a l'economia catalana

 Llegim un article a la web de govern.cat que l’agroindústria és un dels sectors més importants de la nostra economia i el que més oportunitats de creixement té. És més, Catalunya té un dels clústers agroalimentaris més importants d’Europa, que ocupa prop de 130.000 persones. llegir més (foto extreta web govern.cat).

La política, una causa més de la variabilitat dels preus i els costos en el porcí

 Llegim a la web de 3tres3 que les decisions polítiques en forma de noves lleis, normatives, requisits, etc. són forces externes als mercats que poden fer que els costos i beneficis es desviïn significativament del que estableix forces principals com l'oferta i la demanda. llegir més (foto extreta web 3tres3).
 
Pàgina 1 de 9
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL