Etiqueta eua

TTIP:Acord de Lliure Comerç UE-EUA

Els ministres de comerç de la UE s'han reunit a Brussel·les per analitzar l'estat actual de les negociacions que mantenen la UE i EUA per tancar l'acord de lliure comerç entre les dues parts (TTIP) dins el mandat de l'administració Obama

Progrés en la reducció d'algunes infeccions transmeses pels aliments el 2014 als EUA

Segons l'informe anual FoodNet dels Centres per al Control i Prevenció de Malalties (CDC, per les sigles en anglès) s'han produït millores significatives en alguns dels principals patògens causants de malaties transmeses pels aliments.

Els agricultors d'EUA plantaràn més soja i menys blat de moro

Per primera vegada des dels anys 70, la superfície sembrada amb blat de moro baixarà per tercer any consecutiu, mentre que augmentarà la superfície sembrada amb soja, d'acord amb el mostreig realitzat per Bloomberg.

El preu internacional del porcí molt per sobre del preu de la UE

En els últims mesos ha canviat el gràfic habitual d'evolució dels preus del mercat mundial del porcí, segons ha posat de manifest informació presentada per la Comissió Europea en l'últim Comitè de Gestió.

Els preus del porc a EUA en aquest trimestre podrien ser un 20% més alts

Els efectius porcins de EUA encara es veuen afectats pel virus de la diarrea epidèmica porcina, segons l'informe del tercer trimestre sobre el cens dels porcs que el Departament d'Agricultura de EUA ha publicat recentment.

Descens de la cabanya porcina total de Estats Units i Canadà

La cabanya porcina conjunta d'Estats Units i Canadà a juny de 2014 va ser de 75,1 milions de caps, un 4% menys que el juny del 2013, i un 5% respecte a juny del 2012.

Estat dels cultius en Estats Units

 Llegim a la web de webdelcampo que es van conèixer per primera vegada les condicions de la soja per a la campanya 13/14: el 64% es troba en estat bo / excel · lent. llegir més (foto extreta webdelcampo).

Acord de col·laboració entre Espanya i EUA sobre seguretat alimentaria

 Llegim al portal veterinària albéitar l'acord entre l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició i el FDA dels EUA per optimitzar la seguretat alimentària dels productes espanyols comercialitzats als EUA. Veure notícia (imatge extreta portal veterinària albéitar).

EUA perd quota de mercat en el sector boví durant el 2012

 Llegim al Portalà agromeat, la disminució de la quota de mercat en boví dels EUA, amb un baixada del 12% de les exportacions en 2102. veure article
Pàgina 1 de 3
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL