Etiqueta europa

Itàlia pot tornar exportar carn de vacú a Japó

Japó ha aixecat l'embargament a la carn de vacú italiana. Feia més de 15 anys que Itàlia no podia exportar cap a aquest país.

Informe mensual del mercat lacti segons Observatori Europeu de la Llet

La recollida de llet de vaca de la UE va augmentar un 6,5% durant el març de 2014 en comparació amb el mateix mes de l'any anterior.

Situación actual y perspectiva dels preus del mercat porcí

Escassetat de la carn de porcí motivada per problemes sanitaris

IFIP: les incerteses alemanyes pertorben el mercat europeu del porcí

 Llegim al web que si bé els mercats del sud d'Europa semblen haver trobat alguna cosa d'estabilitat, l'evolució dels preus en els països del nord és més caòtica. llegir més (foto extreta web 3tres3).

Últimes estadístiques agrícoles, forestals i pesqueres europees

 En línia el llibre de butxaca que recull les darreres dades agropecuàries dels 28 estats membres de la UE, amb una especial atenció a Croàcia com a nou estat membre de la UE. Entre altres dades, hi trobareu: l'any 2012, França ha estat el primer productor de cereals de la UE28 seguit d’Alemanya, Polònia, el Regne Unit, Itàlia i Espanya, i el Regne Unit el major productor de llet.
llegir més (està en anglès).
 

Informe mensual del porcí europeu a octubre 2013, comparat amb altres anys

 Llegim al web del DAR un informe a octubre del 2013 de l'evolució dels preus del porcí europeu en comparació amb altres anys. llegir més

El cost de producció d'ou augmenta més d'un 7% a la UE

 Llegim a la web de mundoganadero que al llarg de l'últim any s'ha incrementat el cost de producció d'ous a la UE degut, entre altres causes, a l'adaptació de les explotacions i granges a la normativa sobre benestar animal que va entrar en vigor en agost de 2012, que suposa, segons dades presentades a la International Egg Commission (IEC), un 7% més en gàbies condicionades i un 22% més en terra. llegir més (foto extreta web mundoganadero).

IFIP: baixada estacional al Sud, equilibri al Nord

 Llegim en al web de l'3tres3 que tot i que l'oferta disminueix de nou, la feblesa de la demanda (tant la nacional com la destinada a l'exportació) pesa sobre els preus. llegir més (foto extreta web 3tres3).

Entrevista a Albert Massot, administrador de la DG de Polítiques Internes a la Comissió d'Agricultura del Parlament Europeu

 Llegim al web interempresas una entrevista amb Albert Massot, autèntic especialista i difusor incansable de tot el que es realitza a Brussel · les a nivell de política agrària, per saber quins són els passos pendents i en quina situació queda amb la nova PAC l'agricultura espanyola. llegir més (foto extreta web interempresas).
Pàgina 1 de 10
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL