Etiqueta premis

La Granja Sant Martí guanya per quart any consecutiu el Porc d'Or a la Màxima Productivitat

L'explotació de Sant Martí de Centelles bat el seu propi rècord de productivitat amb 37,86 garrins deslletats per truja i any

La granja Marganell de Pinsos Grau guanya el Porc d'Or amb Diamant 2016

L'Intstitut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) va crear els premis Porc d'Or l'any 1994 amb l'objectiu de reconèixer el treball de les explotacions més capaces de superar els nous reptes que constantment apareixen en el desenvolupament de la seva activitat

Premis Cambra a Osona 2016

CONVOCATÒRIA DE LA XII EDICIÓ

Aquests premis volen distingir aquells projectes empresarials que hagin destacat en els àmbits dels sectors comerç i serveis, agroalimentari, industrial, Responsabilitat Social Empresarial i al reconeixement a una trajectòria professional.

La gala dels Premis Porc d'Or d' enguany es farà a Vic el 4 de novembre

Vic serà enguany la seu de la 23a edició dels premis Porc d'Or, que organitza l'IRTA, i que reconeixen la trajectòria i la qualitat de treball de les empreses i explotacions porcines d'arreu del país.

XIVa edició Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA 2015)

El termini per a la presentació de candidatures és fins al 6 de juny de 2015

Premis Ruralapps

La teva empresa disposa d'una app que aporta una clara millora al sector agroalimentari? Has creat una aplicació mòbil que facilita al ciutadà l'ús o l'accés en qualsevol servei d'àmbit rural?

Dia de la Cambra al Territori

Entre les categories del premis que s'estableixen es farà reconeixement a una EMPRESA AGRORAMADERA. Anima't i presenta't!
 

X Premis Cambra a Osona

Enguany, entre les categories dels premis que s'estableixen en la convocatòria 2014, s'hi troba:  Empresa Agroramadera

Catalunya torna a triomfar en la vintena edició dels Premis Porc d'Or

 Llegim al web de interempresas que un any més Catalunya ha protagonitzat la gala de lliurament dels Premis Porc d'Or al situar-se de nou al capdavant de les comunitats autònomes, amb 24 estatuetes en total i 16 granges premiades. llegir més (foto extreta web interempresas).

Gala de lliurament dels prestigiosos Premis Porc d'Or a l'excel · lència en la producció porcina

 El gran esdeveniment anual del sector porcí espanyol reunirà aquest any a més de 600 professionals a Saragossa.La capital aragonesa acull per primera vegada la gala de lliurament dels Premis Porc d'' Or.
 
 
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL