Etiqueta agrari

Publicació Ordre d'avals SAECA

Bases reguladores per ala concessió de subvencions públiques destinades a la concessió d'avals del SAECA que garantitzin préstecs per a financçar explotacions agràries

L'atur en el sector agrari experimenta una nova davallada durant el mes d'abril

D’acord amb les xifres fetes públiques aquest matí pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el nombre d’aturats registrats a Catalunya el mes d’abril d’enguany en l’àmbit del sector agrari ha experimentat una nova davallada, que se suma a la del març passat, quan les llistes de l’atur agrari a Catalunya varen disminuir en 178 persones. Durant l’abril, la disminució ha estat de 828 persones.

El BOE publica l'Ordre de rebaixa de mòduls de l'IRPF 2014 per al sector agrari

El BOE publica avui divendres 24 d'abril l'Ordre HAP / 723/2015 del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques per la qual es redueixen per al període impositiu de 2014 els índexs de rendiment net (mòduls) aplicables al mètode d'estimació objectiva de l'IRPF per a les activitats agrícoles i ramaderes afectades per diverses circumstàncies excepcionals.

Guia del Pla d'Assegurances Agràries 2015

Descarregueu-vos les novetats del Pla d'assegurances agràries ENESA - 16-03-2015

Premis Ruralapps

La teva empresa disposa d'una app que aporta una clara millora al sector agroalimentari? Has creat una aplicació mòbil que facilita al ciutadà l'ús o l'accés en qualsevol servei d'àmbit rural?

Agricultura organitza Jornades Tècniques adreçades al sector agrari

El DAAM ha organitzat diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari la setmana vinent arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), i col·labora i participa en altres.

Pelegrí afirma que el sector porcí continuarà essent estratègic per a Catalunya

En la cloenda de l'assemblea de Porcat, el conseller assenyala que s'han de complir les normatives sanitària, mediambiental i de benestar animal.

Pelegrí insta el sector agrari català a diferenciar el producte

En la inauguració de la VIII Fira del Trumfo i la Tòfona, el conseller ha avançat que el Departament està elaborant un ‘Pla de conservació de la biodiversitat cultivada’.

30 Milions d'euros en préstecs per aportar liquiditat al sector agrari

El Departament d’Agricultura, l’Institut Català de Finances i altres entitats financeres obren una línia de crèdits bonificats per a les explotacions agràries
Pàgina 1 de 1
  
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL