Etiqueta agricultura

Agricultura i l'ICF renoven i amplien a 62 milions d'euros la línia de finançament Agrocrèdit

Impulsada per Agricultura el 2014, és una línia de préstecs específica per a empreses agràries, agroalimentàries, forestals i del sector de la pesca i l’aqüicultura per finançar inversions, necessitats de circulant i capitalitzacions d'empreses.

Els preus del porc a EUA en aquest trimestre podrien ser un 20% més alts

Els efectius porcins de EUA encara es veuen afectats pel virus de la diarrea epidèmica porcina, segons l'informe del tercer trimestre sobre el cens dels porcs que el Departament d'Agricultura de EUA ha publicat recentment.

Espanya intensifica els controls per prevenir l'entrada de PPA

El brot del PPA, que va començar a Geòrgia el 2007, i que afecta actulament als països de l'est d'Europa, s'està estenent a nous territoris; fins el moment Letònia, Lituània i Polònia han detectat focus tant en porcs, com en porcs senglars.

Catalunya vigila que no s'apliquin purins a cultius prohibits en aquesta època de l'any

El DAAM està efectuant una sèrie de controls en les diferents zones vulnerables de Catalunya, consistents en verificar que els purins no s'apliquen en aquells cultius en que la normativa ho prohibeix.

Estudien sancions de fins a 1 milió d'euros pel sector ramader català

El DAMM ha sotmès a informació pública l'avantprojecte de llei de la funció inspectora i de control, i del procediment i règim sancionador en materia d'agricultura i ramaderia, una proposta de llei que entre altres proposa imposar un nou i més dur règim sancionador al sector ramader de Catalunya.

Agricultores del Regne Unit: vital per al futur de l'agricultura britànica

Un nou informe de Barclays Agricultura mostra que el paper de la dona en l'agricultura està canviant. 

El sector porcí de Catalunya demana temps per adaptar-se a la nova normativa

El sector porcí català demana al departament d'Agricultura temps i recursos per poder adaptar-se al tancament de les plantes de purins

EL Conseller d'Agricultura assumeix la presidència de l'INSTITUT CATALÀ DEL SURO

La situació financera solvent d'aquest organisme, que a data d'avui s'autofinaça al 100%, permet engegar una nova etapa en concepte de Clúster.

Resum de l'Avantprojecte de llei de la funció inspectora i de control - Gencat

Resum procediment i règim sancionador en matèria d'agricultura i ramaderia - Juny 2014

Nou ICO concedit per dinamitzar el sector

Els préstecs podran destinar-se a finançar nous projectes d'inversió i/o necessitas de liquidesa d'autònoms i empreses agroalimentàries per valor de 600 milions d'euros.
Pàgina 1 de 31
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL