Etiqueta ajudes

Nova convocatòria d'ajudes a les assegurances agràries 2015

ORDRE AAM / 127/2015, de 30 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries, i es fa pública la convocatòria dels ajuts a les línies del Pla d'assegurances agràries 2015.

Ampliat el plaç per presentar la Sol·licitud unica d'ajudes directes de la PAC 2015

Els agricultors espanyols podran presentar les seves sol·licituds fins al proper dia 15 de juny. L'ampliació és de gran importància per a aquesta campanya, donada la gran novetat que suposa la implementació de la reforma de la PAC, que entra en vigor aquest any.

El Comitè aprova una ampliació del plaç de sol·licitud d'ajudes PAC del 2015

El Comitè va donar el seu dictamen favorable al projecte de Reglament de la Comissió pel qual es modifica la data de finalització, norma que es publicarà en breu en el Diari Oficial de la Unió Europea i els agricultors espanyols podran presentar les seves sol·licituds, que inclou també la d'admissió al nou règim de pagament bàsic fins al pròxim 15 de juny.

Ajudes per a les entitats associatives del sector agroalimentari

El MAGRAMA ha convocat subvencions per entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari, destinades al desenvolupament d'activitats de col·laboració i representació a l'administració General de l'estat i la UE.

Aprovat un crèdit extraordinari per a la gestió alternativa dels purins

El Consell de Ministres va aprovar el divendres passat la concessió d'un crèdit extraordinari en el pressupost del Ministeri d'agricultura, Alimentació i Medi Ambient, per import de 10 M€, per el desenvolupament d'actuacions amb relació amb la gestió alternativa dels purins.

El DAAM anuncia més ajuts davant del tancament de les plantes de purins

Properament es publicarà una nova ordre d'ajuts  per a la instal·lació de tractaments en granja i s'obrirà una línia d'ajut al transport fora de les zones afectades.

Full de ruta de la generalitat, per a la gestió dels purins

La generalitat acorda un full de ruta davant el tancament de les plantes de tractament de purins.

Unió de Pagesos reclama al Ministeri que inclogui l'alfals als ajuts de les PAC

Unió de Pagesos reclama l'inclusió de l'alfals en regadiu en la proposta d'ajuts directes als conreus proteics

Nou ICO concedit per dinamitzar el sector

Els préstecs podran destinar-se a finançar nous projectes d'inversió i/o necessitas de liquidesa d'autònoms i empreses agroalimentàries per valor de 600 milions d'euros.

Novetats respecte les subvencions per a les línies d'assegurança de retirada i destrucció d'animals morts

DAAM presenta el model de contractació i les subvencions per a les línies d'assegurança
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL