Etiqueta brasil

Brasil exporta menys porc però més car

la UE és l'únic gran exportador de porcí que aconsegueix vendre més durant aquest  2015.

El preu internacional del porcí molt per sobre del preu de la UE

En els últims mesos ha canviat el gràfic habitual d'evolució dels preus del mercat mundial del porcí, segons ha posat de manifest informació presentada per la Comissió Europea en l'últim Comitè de Gestió.

Rússia autoritza vàries plantes brasileres per exportació de carn

Segons informacions del ministeri d'agricultura brasiler, el servei sanitari rus, ha autoritzat 87 establiments per a l'exportació de carn i vísceres a Rússia el passat 6 d'agost.

Brasil crea una varietat de vaques amb característiques càrnies i làcties

 Llegim a la web de interempreses que la nova raça bovina, primera a Brasil i coneguda com 'simlandés', va ser creada a partir de l'encreuament de simmental, amb característiques per al tall i producció de llet, i l'holandesa, destacada en la producció làctia . llegir més (foto extreta web interempreses).

Brasil crea una varietat de vaques per a l'aprofitament carni i lacti

 Llegim al web de Efeagro que un inèdit encreuament al Brasil de races ha creat una varietat que simultàniament reuneix característiques de tall i llet a la mateixa vaca. llegir més (foto extreta web Efeagro i MAGRAMA).
Pàgina 1 de 1
  
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL