Etiqueta carn

El BOE publica l'extensió de la normativa de la interprofessional del sector boví PROVACUNO

Publicació de l'ordre per la qual s'estén al conjunt de productors i operadors del secotr boví l'extensió de norma aprovada en el sí de l'Organització Interprofessional de la carn de Boví (Provacuno) 25/06/2016

Sol·licitud de carn de porc espanyola per a Corea del Sud

Circular informativa que ens arriba d'INTERPORC, en la qual s'informa de la sol·licitud rebuda de l'Oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Seül.

Itàlia pot tornar exportar carn de vacú a Japó

Japó ha aixecat l'embargament a la carn de vacú italiana. Feia més de 15 anys que Itàlia no podia exportar cap a aquest país.

Espanya produirà un 3,1% més de carn de porc enguany

Així es desprèn de l'últim informe publicat per la CE en el qual s'indica que el volum de producció de carn de porcí a la Unió Europea serà de 22,9 milions de tones

La indústria càrnia francesa no comparteix les mesures ministerials per recuperar el sector porcí

Aposta pel foment de les exportacions, l'etiquetatge sobre l'origen i reduir les distorsions de la competència

Catalunya ja exporta Boví a Egipte

Primera exportació catalana de vacú viu a Egipte i principis de negociació amb el mercat turc.

Segueix creixent l'exportació de carn i productes càrnics del porc

Segons les últimes dades del MAGRAMA, el conjunt de l'exportació animal certificada espanyola va créixer a l'abril-2015: + 27% respecte del mateix mes de l'any anterior i + 29% en el primer quadrimestre de 2015 sobre la mitjana del trienni precedent (2012-2014) per a aquest mateix període.

La FAO preveu un augment generalitzat de la producció de carn de porc

La FAO preveu que la producció mundial de carn registra un modest augment del 2015, arribant les 318,7 tones, un augment del 1,3%, o 4 milions de tones per sobre de 2014, amb els majors increments esperats a Xina, la UE, EUA i Brasil.

La Comissió Europea decideix tancar l'emmagatzematge privat de carn de porcí

Ahir, la CE va decidir tancar l'emmagatzematge privat de carn de porcí. Durant les set setmanes que ha estat obert, s'han emmagatzemat un total de 65.000 tn de carn.

El comerç de carn de porc entre països de la UE augmenta en 2014

Segons la interprofessional porcina del Regne Unit, BPEX, durant l'any passat hi va haver un augment en la quantitat de carn de porc comercialitzada entre països de la UE, si bé aquest només va ser del 2%.
Pàgina 1 de 4
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL