Etiqueta curs

Nova edició! Curs benestar animal durant el transport

Matrícula oberta - Dates: 10, 15, 17, 22 i 24 de març de 2016, de 16:30 a 20:30h a Vic

Noves convocatòries cursos bonificables en Benestar Animal

Benestar animal per a cuidants en les modalitats d'explotacions PORCINES, BOVINES i per a personal d'ESCORXADORS.

Nova convocatòria Curs Benestar animal en escorxadors

Oberta la inscripció per al curs preparatori per a l'exàmen oficial de Benestar animal per als treballadors en esxorxadors, que permet obtenir l'acreditació que exigeix la normativa vigent.

Nova convocatòria Curs Benestar animal en explotacions bovines

Oberta la inscripció per al curs preparatori per a l'exàmen oficial de Benestar animal per als productors i ramaders de boví, que permet obtenir l'acreditació que exigeix la normativa vigent.

Nou Curs Benestar animal en explotacions ramaderes a la Llotja de Vic

Oberta la inscripció per al curs preparatori per a l'exàmen oficial de Benestar animal per als productors i ramaders de porcí, que permet obtenir l'acreditació que exigeix la normativa vigent.

Curs de reproducció de la vaca lletera per Zoetis

 Llegim a la web de interempresas que els passats 15 i 16 d'octubre, Zoetis organitzar unes jornades teoricopràctiques sobre reproducció en bestiar boví de llet en les proximitats de Santiago de Compostel · la. El curs va estar centrat en el maneig i la gestió reproductiva, i en l'ús de l'ecografia com a eina d'ajuda en la presa de decisions. llegir més (foto extreta web interempresas).
Pàgina 1 de 1
  
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL