Etiqueta les

La UE incrementa les seves exportacions de porcí el primer trimestre del 2015

En el primer trimestre del 2015, les exportacions comunitàries de porcí cap a tercers països han augmentat en un 8,7% fins a les 709.522 tn.

Tornen a baixar les cotitzacions del porcí

La Secretaria General Técnica del MAGRAMA publicó los precios medios nacionales de los productos porcinos a 20 de mayo en su Informe Semanal de Coyuntura.

Disponibles les grabacions dels Webinars Internacionals sobre PCV

Zoetis ha desenvolupat una iniciativa de formació en circovirosis porcina per a tots els veterinaris de pocí d'Europa a través de la celebració d'una sèrie de Webinars Internacionals de Porcí.

Nova baixada de les cotitzacions de porcí

La Secretaria General Tècnica del MAGRAMA va publicar els preus mitjans nacionals dels productes porcins a 13 de maig a l'Informe Setmanal de Conjuntura.

Nous criteris formatius per a garantir la correcta gestió de les dejeccions ramaderes

El Departament d’Agricultura aprofita la 65a Fira de l’Ascensió de Granollers per a informar el sector de les novetats normatives i dels diferents ajuts en matèria de gestió de dejeccions ramaderes.

Resum setmanal de les notificacions de focus rebuts

Resums setmanals de les notificacacions de focus rebudes del 01/05/2015 a 08/05/2015  a Espanya (focus primaris i secundaris) i la resta de països membres del sistema ADNS (focus primaris).

L'etiquetatge obligatori de les carns no ha portat cap benefici

L'etiquetatge obligatori de l'origen de les carns d'EUA, conegut com a COOL per les seves segles en anglès, no ha sortit ben parat en un informe que acaba de presentar l'USDA.

Millora de les cotitzacions de porcí

La Secretaria General Tècnica del MAGRAMA va publicar els preus mitjans nacional dels productes porcins a 29 d'abril en el seu Informe Setmanal de Conjuntura.

Aprovada la regulació de les declaracions obligatòries dels primers compradors

El Consell de Ministres ha aprovat un Reial Decret pel qual es regulen les declaracions obligatòries a efectuar pels primers compradors i productors de llet i productes lactis de vaca, ovella i cabra. Una regulació conjunta per a tot el sector lacti, que permet el nou sistema de declaracions per als compradors de llet de vaca, derivat de la desaparició de les quotes làcties.

Espanya augmenta les seves exportacions de porcí un 46% els dos primers mesos de l'any

Les exportacions comunitàries de porcí a gener i febrer del 2015 han augmentat en un 2,4% respecte al mateix període de l'any anterior, però no en tots els països s'ha mantingut la mateixa tendència.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL