Etiqueta mon

El preu de la llet, dels productes lactis i del boví de carn al món. Segon trimestre de 2013

 Llegim al web del DAR que a partir de l’estudi de l’evolució dels preus de la llet i de la carn de boví al món, es desprèn que, durant el primer semestre de l’any 2013, tant la llet com la carn de boví es paguen més bé en la Unió Europea, en comparació amb els seus principals competidors, Nova Zelanda i els Estats Units (USA) en el cas del sector lleter, i l’Argentina, el Brasil i USA en el cas del sector carni. llegir més

La política, una causa més de la variabilitat dels preus i els costos en el porcí

 Llegim a la web de 3tres3 que les decisions polítiques en forma de noves lleis, normatives, requisits, etc. són forces externes als mercats que poden fer que els costos i beneficis es desviïn significativament del que estableix forces principals com l'oferta i la demanda. llegir més (foto extreta web 3tres3).
 

Esperant al blat de moro

 Llegim a la web de 3tres3 que el preu del blat de moro segueix tensionat per als immediats, però les posicions a més llarg termini fa poc més d'un mes que no pateixen gairebé oscil · lacions de preu.
Llegir més (foto extreta web 3tres3).

Entendre la dinàmica del mercat de preus dels ingredients per a pinsos

 Llegim al web de 3tres3 l'article del Dr Dennis DiPietre, que treballa com a consultor d'indústries agrícoles i alimentàries des de mitjans de 1980, sobre el cost dels ingredients per a pinsos. llegir més (foto extreta web 3tres3).

Còctel d'estiu en el mercat de matèries primeres

 Llegim a la web de 3tres3 que hi ha un còctel d'estiu amb rectificació de mercat i pujada de preus de cereals i proteïnes. llegir més (foto extreta web 3tres3).

Entrevista a Félix Hernáez, director general de Zoetis a Espanya i Portugal

 Llegim al web de interempresas una entrevista a Félix Hernáez, director general de Zoetis a Espanya i Portugal. llegir més (foto extreta web interempresas).

Científics taiwanesos han desenvolupat una vacuna d'origen vegetal enfront del PPRS

 Llegim a la web de veterinària manescal que els porcs poden ingerir aquesta nova vacuna com un aliment cru, el que suposa grans avantatges ja que no hi ha risc d'infecció secundària o d'atenuació de les proteïnes de la vacuna. llegir més (foto extreta web veterinària albéitar).

Principals fluxos comercials de carn de porc a nivell mundial

 Llegim al web de 3tres3 que en el recent informe de la FAO (Statistical Yearbook 2013) es publiquen dades sobre el comerç internacional de carn de porc. llegir més (foto extreta web 3tres3).

Mercat a la baixa i sentiment vacances al mercat

 Llegim a la web de 3tres3 que en estar en el mes vacacional per excel · lència, en el mercat s'ha instal · lat un clar sentiment baixista. llegir més (foto extreta web 3tres3).

Què sabem dels Torque teno seus virus?

 Llegim en la web de 3tres3 que els torque teno seus virus (TTSuV) es coneixen des de fa gairebé dues dècades i, malgrat que actualment tenim moltes dades sobre la seva epidemiologia, encara són virus a la recerca de malaltia. llegir més (foto extreta web 3tres3).
Pàgina 1 de 11
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL