Etiqueta nova

Rússia imposarà una nova taxa a l'exportació de blat que dependrà del seu preu

Aquest anunci no ha causat grans sorpreses ja que fa dues setmanes ja es parlava de que el ministeri d'Agricultura rus volia substituir la taxa fixa del 15% ad valorem +7,5€/tn que s'ha estat aplicant els últims mesos per una taxa variable que dependrà del preu del blat.

Nova baixada de les cotitzacions de porcí

La Secretaria General Tècnica del MAGRAMA va publicar els preus mitjans nacionals dels productes porcins a 13 de maig a l'Informe Setmanal de Conjuntura.

El govern francès aclara com s'ha d'aplicar la nova regulació del descans setmanal

La nova regulació prohiveix el descans setmanal a bord dels camions, l'empresari haurà de garantir als seus conductors un allotjament decent i no els podrà assignar tasques de vigilància o custòdia del vehicle o les mercadries mentres descansen.

Nova baixada de cotitzacions dels lletons base de 20 Kg

La Secretaria General Tècnica del MAGRAMA va publicar els preus mitjans nacionals dels productes porcins a 6 de maig en el seu Informe Setmanal de Conjuntura.

L'atur en el sector agrari experimenta una nova davallada durant el mes d'abril

D’acord amb les xifres fetes públiques aquest matí pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el nombre d’aturats registrats a Catalunya el mes d’abril d’enguany en l’àmbit del sector agrari ha experimentat una nova davallada, que se suma a la del març passat, quan les llistes de l’atur agrari a Catalunya varen disminuir en 178 persones. Durant l’abril, la disminució ha estat de 828 persones.

La nova PAC: 34,5 milions d'euros addicionals

Llegim al butlletí govern.cat que la generalitat aconsegueix un acord amb l'Estat que permetrà incrementar per sobre del 10,5% els fons europeus destinats al PDR de Catalunya. Llegir més 
Pàgina 1 de 1
  
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL