Etiqueta per

La Comisió Europea amplia la zona restringida per PPA

Entre març i maig passat, es van notificar tres casos de PPA en porcs senglars a Polònia i Estònia. Per aquest motiu la CE ha decidit ampliar la zona restringida per PPA.

La CE inicia un procediment d'infracció contra Alemanya per la normativa sobre el salari mínim

Tot i axiò, la Comisió considera adequat establir mesures per a la protecció social dels treballadors i la competència lleial entre les empreses transportistes.

Full informatiu: Pla per a la millora de la fertilització agrària a Osona

Fertilització orgànica després del dall del cultiu de raigràs. Fertilització en cobertura del blat de moro: Nitrats en aigua de reg. Ajuts agroambientals per la millora de la gestió de la fertilització.

Demanen a la UE que prengui mesures urgents per millorar la situació del sector boví

Jean Pierre Fleury, secretari general del grup de treball del boví de carn del Copa-Cogeca, ha sol·licitat a la Comisió Europea que es prenguin mesures urgents amb l'objectiu de millorar la situació que atravessa el mercat d'aquest tipus de carn a la Unió Europea, ja que es necessari trobar una sortida comercial als productes.

sessió positiva per els futurs del porcí en CME

Els futurs de porcí del CME van tenir una sessió positiva el passat dimarts 12 de maig. Per l'alça als preus dels fisics i al majorista de porcí.

Nous criteris formatius per a garantir la correcta gestió de les dejeccions ramaderes

El Departament d’Agricultura aprofita la 65a Fira de l’Ascensió de Granollers per a informar el sector de les novetats normatives i dels diferents ajuts en matèria de gestió de dejeccions ramaderes.

Ampliat el plaç per presentar la Sol·licitud unica d'ajudes directes de la PAC 2015

Els agricultors espanyols podran presentar les seves sol·licituds fins al proper dia 15 de juny. L'ampliació és de gran importància per a aquesta campanya, donada la gran novetat que suposa la implementació de la reforma de la PAC, que entra en vigor aquest any.

Pautes per a ajustar la fertilització en la rotació de cultius cereal-colza utilitzant purí porcí

El DAAM va organitzar el passat divendres, 24 d’abril, una jornada de camp per a donar a conèixer els resultats obtinguts en l’assaig que es duu a terme a Oliola, i en què es pot veure la resposta de la colza i altres cereals d’hivern a diferents estratègies de fertilització.

La Comissió autoritza 10 nous OMG per a ús en aliments i pinsos

La Comissió ha aprovat 10 noves autoritzacions per a l'ús en aliments i pinsos d'Organismes Modificats Genèticament (OMG), 7 renovacions d'autoritzacions vigents i l'autorització per a la importació de 2 flors tallades OMG (no aptes per a alimentació humana o animal).

Ajudes per a les entitats associatives del sector agroalimentari

El MAGRAMA ha convocat subvencions per entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari, destinades al desenvolupament d'activitats de col·laboració i representació a l'administració General de l'estat i la UE.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 1038 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | T 93 889 54 14 | F 93 883 39 49 | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL