Etiqueta plantes

Les plantes de purins d'Osona podrien reobrir a finals d'any

El Tribunal Suprem deixa sense efecte l'ordre ministerial del 2014 que reduïa de manera dràstica les primes energètiques d'aquests equipaments.

Xina aixeca l'embarg brasileny habilitant 26 plantes

Fent coincidir la visita del Primer Ministre Xinès Li Keqiang a Brasil s'ha anunciat l'aixecament de l'embarg xinès a les carns brasilenyes.

Proposta al nou règim econòmic elèctric per a les plantes de purins.

La Generalitat demana prorrogar fins al 2015 l'entrada en vigor del nou règim econòmic elèctric per a les plantes de tractament de purins.

El Govern vol garantir la viabilitat de les explotacions i la no afectació ambiental a les zones d'alta densitat o vulnerables

La Comissió Interdepartamental de Nitrats ha estat treballant en aquest sentit per avaluar una solució tecnològica que permeti l'evolució d'aquestes plantes i per buscar alternatives que es puguin aplicar de forma ràpida en el cas del tancament de les plantes.

Compromís del Govern per trobar alternatives al problema del tancament de les plantes de purins

Llegim al butlletí InfoAgricultura de la Generalitat que des del DAAM estant en contacte permenent amb totes les parts per buscar solucions a aquest problema.

Tancades provisionalment les plantes de purins de l'Esquirol i Masies de Voltregà

Llegim al naciodigital que, a l'espera que es faci efectiu o no el decret del govern espanyol, les dues plantes de purins a Osona tanquen provisionalment.

Pàgina 1 de 1
  
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 902 448 448 ext. 5567 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.org
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL