Adherits

 Actualment, la Llotja de Vic té unes 200 persones adherides i 6 taules de contractació a disposició d’aquestes. Els adherits disposen d’un carnet mitjançant el pagament d’una quota anual que els permet l’entrada a tots els mercats de l’any i, a més, els ofereix el dret de ser electors i elegibles tant per a les comissions de preus com per a la Junta Rectora de la Llotja. Per ser adherit és indispensable justificar la pertinença professional a qualsevol dels sectors que operen a la Llotja.
 
Els operadors al mercat són tots els ramaders, comerciants, majoristes o detallistes, industrials, agents comercials i altres relacionats amb els sectors del porcí, el boví, la fusta i la tòfona, que, en l’exercici legal de la seva activitat, dediquin el seu negoci al tràfic habitual de productes i mercaderies dels sectors esmentats o l’hi relacionin, i s’hagin inscrit a la Llotja com a usuaris adherits.
 
Les persones concurrents a la Llotja de Vic provenen de tot Catalunya. 
 
Com a servei públic, l’entrada és lliure per a qualsevol operador o interessat sense necessitat de ser-ne adherit; el preu mòdic de l’entrada del mercat dóna dret a beneficiar-se de tots els serveis que ofereix la Llotja sense cap més restricció que la de poder ser electors i elegibles per formar part de les comissions de preus o de la Junta Rectora de la Llotja. El mercat està obert a tots els empresaris que exercitin legalment la professió en aquests sectors i que ho sol·licitin.
Llotja de Contractació i Mercat en origen de Vic | 93 416 93 00 | C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 | Edifici El Sucre | 08500 Vic | llotjadevic@cambrabcn.cat
DADES CORPORATIVES | NOTA LEGAL